در عصر کنونی، بازاریابی یا تبلیغات برای هر مجموعه ای به شکل متفاوت از دیگر مجموعه ها انجام می شود. به عبارتی تبلیغات کسب و کار های کوچک با کسب و کار های بزرگ، متفاوت است.
در واقع بسیاری از استارتاپ ها یا کسب و کار ها به دلیل اتخاذ روشی نامناسب برای تبلیغ و بازاریابی، شکست می خورند و نمی توانند در رقابت با سایر مجموعه ها، موفق باشند.
در این مقاله می خواهیم درباره تبلیغات کسب و کار های کوچک اطلاعات بیشتری را بدست بیاوریم و مفاهیم جذابی در این رابطه عنوان کنیم. اگر شما نیز مالک یک کسب و کار کوچک می باشید و می خواهید بازاریابی مناسبی برای مجموعه ی خود در نظر بگیرید، توصیه می کنیم این مقاله را تا انتها مطالعه نمایید تا به اطلاعات ارزشمندی در این زمینه دست پیدا کنید.
آیا تبلیغات کسب و کار های کوچک ضروری می باشد؟
نخستین عنوان از این مقاله، مربوط به این سوال می باشد که آیا یک کسب و کار کوچک به تبلیغات و بازاریابی نیاز دارد؟ تبلیغات کسب و کار های کوچک مانند اکسیژن برای انسان ضروری و حیاتی است. یک کسب و کار کوچک و نوپا برای کسب موفقیت و دریافت مشتری، باید بازاریابی و تبلیغاتی موثر و مفید داشته باشد. در واقع یک کسب و کار برای اینکه بتواند سرمایه گذارانی را جذب و افراد با استعدادی را در این زمینه بدست بیاورد، باید اقدام به بازاریابی و تبلیغات ارزشمندی کند.
یک کسب و کار نوپا به هیچ عنوان نمی تواند بدون تبلیغات، بازدهی مناسبی را بدست بیاورد. همچنین این موضوع را باید در نظر بگیریم که همواره رقیبانی در میدان حضور دارند که جا افتاده و با تجربه می باشند و هر کدام می توانند در رقابت با کسب و کار نوپا، موفق تر ظاهر شوند. بنابراین تبلیغات کسب و کار های کوچک یک فرآیند بسیار مهم و حیاتی می باشد که مدیران هر مجموعه باید آن را به خوبی در نظر گرفته و به روش های مختلفی، آن را به بار بنشانند.
روش های تبلیغات کسب و کار های کوچک
روش های زیادی وجود دارد که تبلیغات کسب و کار های کوچک انجام شود. با این حال روش های مهم تر و کارا تری وجود دارد که آزمایش شده و کیفیت آن ها مورد تایید می باشد. در ادامه با این موارد آشنا می شویم. نخستین روش تبلیغ برای یک استارتاپ، رپورتاژ می باشد. این روش، یک راه حل مفید برای جلب توجه مردم است که در سایت هایی با بازدید کنندگان زیاد انجام شده و می تواند بازدهی مناسبی را برای یک مجموعه، به ارمغان بیاورد. دومین روش، استفاده از بازاریابی محتوا می باشد.
مدیران کسب و کار ها می توانند به وسیله بازاریابی محتوایی نظیر بازاریابی متنی، بازاریابی ویدیویی و … محصولات خود را تبلیغ و مشتریان را به مجموعه خود، جذب کنند.
سومین روش، استفاده از سئو یا بهینه سازی می باشد. شما می توانید با اصولی کردن محتوای سایت خود، در معرض بازدید بیشتر قرار بگیرید و سایت شما در اولویت سایت های قابل نمایش برای گوگل باشد. روش پنجم، استفاده از ایمیل مارکتینگ می باشد. شما می توانید از طریق دریافت ایمیل های مشتریان، برای آن ها ایمیل های متنوعی ارسال نمایید که به وسیله ی آن، بتوانید بازخوردی مناسب دریافت کنید.
علاوه بر موارد فوق، روش های دیگری برای تبلیغات کسب و کار های کوچک نیز وجود دارد. تبلیغات پیامکی، بازاریابی شبکه های اجتماعی، بازاریابی ارجاعی، بازاریابی و تبلیغات در سایت های بزرگ مانند گوگل، تبلیغات محیطی و آفلاین و … از جمله این روش ها می باشد. هر مجموعه ای می تواند متناسب با سطح نیازمندی خود، اقدام به استفاده از یک یا چند مورد از موارد اعلام شده را کند.
چه مشکلاتی بر سر راه تبلیغات کسب و کار های کوچک وجود دارد؟
تبلیغات کسب و کار های کوچک علاوه بر این که مزایای زیادی دارد، دارای مشکلاتی نیز می باشد. یک کسب و کار کوچک که در اول فعالیت خود قرار دارد، هنوز به جامعه هدف خود شناخت کافی نداشته و نمی تواند بازار مناسبی برای تبلیغات انتخاب کند. علاوه بر این، موضوع کمبود نقدینگی در کسب و کار های کوچک نیز به چشم می خورد و باید عصا به دست حرکت کنند. همینطور بحث ارزیابی تاثیر تبلیغات نیز دیگر موضوعی می باشد که کسب و کار های کوچک با آن دست و پنجه نرم می کنند.
با این حال، می توانید در این زمینه از تیم های قدرتمندی که در بحث بازاریابی و تبلیغات وجود دارند، کمک بگیرید و کسب و کار خود را در مسیری مفید و موثر، حرکت دهید.
کلام آخر
همانطور که مطالعه کردید، در این مقاله درباره تبلیغات کسب و کار های کوچک صحبت کردیم. این موضوع برای هر کسب و کاری که در ابتدای این راه می باشد، بسیار مهم و ضروری است و باید برای آن، زمان کافی، بودجه ای مناسب و تیمی قدرتمند تهیه کرد. در انتهای این مقاله، امیدواریم از خواندن آن لذت برده باشید و این مقاله اطلاعات کافی را در این زمینه به شما مخاطبین گرامی، ارائه کرده باشد.