کتاب مدیریت ارتباطات اثری از جان ماکسول، روش برقراری ارتباط با مردم در محیط های مختلف را به شما خواهد آموخت. هدف این کتاب، تقویت توانایی برقراری ارتباطی اثربخش و نیز توانایی تفاهم با دیگران است.
ارتباطات، مجموعه ای از مهارت هاست؛ اما مهم ترین آن ها درک نقطه نظرهای طرف مقابل و تفهیم نقطه نظر های خویش است. زبان، تنها وسیله ی ارتباطی نیست و در عین حال از همه نیز کامل تر نیست، چرا که پیام های انسانی، به ویژه پیام هایی که از احساسات و هیجانات و عواطف مایه می گیرد، چنان پیچیده است که هیچ کلامی گویای آن نیست، از این رو گاه یک نگاه، لحن، صدا یا یک حرکت حاوی پیامی است که از پنهانی ترین درونیات فرد سرچشمه می گیرد.
{بزرگ ترین خوبی که در حق دیگران انجام میدهیم،این نیست که داشته های خود را با آن ها سهیم شویم،بلکه این است که داشته های آن ها را به خودشان نشان دهیم}
معرفی کتاب صوتی مدیریت ارتباطات و ارزش ارتباطات:
مدیریت ارتباطات نوشته جان ماکسول(-۱۹۴۷)، نویسنده و سخنران انگیزشی آمریکایی است. مهارت در ایجاد رابطهی مناسب با دیگران بر تواناییها و اعتمادبهنفس ما میافزاید، استعداد و دست آورد هایمان را مینمایاند و احترام و قدردانی دیگران را جلب میکند. هرچه بهتر با دیگران رابطه برقرار کنیم، مسئولیتهای خود را بهتر اجرا میکنیم و درنتیجه در حرفهی خود موفقتر بوده و درآمد بیشتری خواهیم داشت.
بنابراین، همواره باید از روابط اجتماعی قوی و نیز انعطافپذیری بسیار بالایی برخوردار باشیم، چراکه با افرادی گوناگون و با آداب و رسوم مختلف در ارتباط هستیم.
ارتباط عملی است که طی آن یک یا چند نفر به تبادل آگاهی نقطهنظرها، گرایشها و تجربهی خود میپردازند
هرچه تواناییتان در برقراری ارتباط مناسب بیشتر باشد، قدرت شما را در تبادل نظرات افزایش میدهد و بدین ترتیب در شغل و حرفهی خود به موفقیتهای بیشتری دست مییابید.
همچنین جذب مشتری به مهارتهای ارتباطی شما بستگی دارد. بنابراین، زیربنا و شالودهی موفقیت شما در رضایتمندی و جذب مشتری، برقراری ارتباط مناسب است که اهمیت و ارزش ارتباطات را نشان میدهد.
جایگاه مدیریت ارتباطات در کسب و کار ها:
مدیریت ارتباطات بخشی جدایی ناپذیر از نحوه تعامل کسب و کارها با مصرف کنندگان است. وقتی یک شرکت می خواهد پیامی را منتقل کند، ابتدا باید مشخص کند که مخاطب هدف کیست و چه چیزی آن مخاطب را منحصر به فرد می کند.
مدیریت ارتباطات یک اصطلاح چتر است که به جریان اطلاعات در یک شرکت یا بین چندین شرکت اشاره دارد. با برنامه ریزی و اجرای روش های مختلف ارتباطی، بر دستیابی به مخاطبان هدف شرکت تمرکز دارد. این مخاطبان هدف شامل مصرفکنندگان، فروشندگان و گروههای رسانهای هستند،اما میتوانند شامل کارکنان نیز باشند.
دو نوع اصلی ارتباط وجود دارد؛هر دو نوع پیچیده هستند و یک مدیر ارتباطات میتواند در یکی از این موارد تخصص داشته باشد:
- ارتباطات داخلی فرآیند تبادل اطلاعات بین شرکت کنندگان در خود سازمان، از جمله کارکنان در سطوح مختلف است. این ممکن است از طریق ایمیل، آموزش، اسناد داخلی و یادداشت های شرکت انجام شود.
- ارتباطات خارجی از کانال های رسانه ای مختلف برای برقراری ارتباط بین سازمان و گروه ها یا افراد بیرونی برای تسهیل همکاری و ارائه تصویر مثبت شرکت استفاده می کند.
اگر با هرکسی که ملاقات میکنید، طوری برخورد کنید که گویی مهمترین فرد روی زمین است، درحقیقت به او حس ارزشمند بودن را القا کردهاید.
هدف از ترجمه ی کتاب مدیریت ارتباطات:
هدف از ترجمهی این کتاب، تقویت توانایی برقراری ارتباطی اثر بخش و نیز توانایی تفاهم با دیگران است. وقتی سخن از ارتباطات به میان میآید، معمولاً عمل گفتگو در ذهن تداعی میشود؛ اما ارتباطات چیزی بیش از گفتگو است.
وقتی در کلاس درس به پرسشی پاسخ میدهید، وقتی تشویق میشوید، وقتی دربارهی عقاید و افکار دیگران بحث میکنید، با کسی دست میدهید، در یک مصاحبهی استخدامی یا جلسهای کاری شرکت میکنید، لباسی را انتخاب میکنید یا به خرید یک خودرو اقدام میکنید، درواقع با افراد ارتباط برقرار کردهاید.
دوستیهای پایدار و موفق، روابط خانوادگی گرم و موفقیتهای تحصیلی و شغلی به مهارتهای ارتباطی شما بستگی دارد. در مجموع درک و توانایی بهکارگیری ارتباطات، از مهمترین مهارتهایی است که افراد باید بیاموزند، زیرا ارتباط مناسب در موفقیت افراد در محل کار و اجتماع، بسیار مؤثر است. توان برقراری ارتباط مؤثر، اغلب میزان شایستگی و احتمال موفقیت فرد را تعیین میکند.
آخرین کتاب های صوتی در مارکت ام ال ام:
بخشی از کتاب مدیریت ارتباطات:
“به گفته ی ویلسون میزنر : «یک شنونده ی خوب نه تنها همه جا مورد توجه است، بلکه مدتی بعد دانش فراوانی درباره ی مسائل گوناگون کسب می کند.»
جالب است بدانید که هنگام گفتگو در باره ی دوستان و فامیل و شغلتان و محلی که در آن کار می کنید و حتی خودتان، چنانچه خوب گوش فرا دهید چیزهای بسیاری آموخته اید و به معلومات تان افزوده شده است.
اما هیچ کس به این مسئله توجه نمی کند. برای مثال یک بار داستانی درباره ی یک مربی تنیس شنیدم که مشغول آموزش به شاگردش بود. وی پس از مشاهده ی ضربه های شاگرد به او گفت که دیگر ضربه نزند تا جهت بهبود آن ها شیوه ای به او بیاموزد.
اما هربار که می کوشید نکات لازم را به شاگرد یادآور شود، وی حرف استاد را قطع می کرد و نظرات خودش را راجع به شکل مورد نظر بیان می کرد. پس از آن که شاگرد چند بار این حرکت را تکرار کرد، استاد به نشانه ی تأیید سرش را تکان داد و گفته های او را تصدیق کرد.
خانمی که شاهد ماجرا بود، پس از پایان درس پرسید: «چرا با ایده های احمقانه ی آن مرد متکبر موافقت کردید؟»
مربی خندید و پاسخ داد: «از سال ها پیش یاد گرفته ام آموزش به کسی که فقط در پی دریافت انعکاس صدای خود است، اتلاف وقت است!»
مراقب باشید به این حس دچار نشوید که همه چیز را می دانید.
هرگاه چنین احساسی داشتید، بدانید در خطر هستید، چون کسی که خود را در کاری متخصص و متبحر می داند، به هیچ وجه گمان نمی کند نیازمند یادگیری است. همه ی کسانی که بیشتر می دانند بیشتر گوش می دهند.
مشکل عمده ی کسانی که از پست و مرتبه ای بالا برخوردارند این است که به ندرت به کسانی که با آن ها در ارتباط هستند گوش می دهند. هرچه بالاتر بروید، نیازتان به بقیه کمتر می شود؛ اما در واقع نیاز شما به تقویت مهارت خوب گوش دادن شما نیز بیشتر می شود. هرچه از خط مقدم دورتر باشید نیازتان به اطلاعات دیگران بیشتر است.
تنها هنگامی که بتوانید مهارت گوش دادن را در خود پرورش دهید قادر خواهید بود از اطلاعاتی که دیگران در اختیارتان می گذراند به خوبی بهره ببرید. در طول زندگی و هنگام کسب موفقیت های فراوان هرگز نیاز به رشد و بقای خود را از یاد نبرید و به یاد بسپارید که گوش ناشنوا نشان دهنده ی ذهن بسته است.”
سر فصل های کتاب صوتی مدیریت ارتباطات:
- چرا ارتباطات برای کسب موفقیت مهم است
- به چه اطلاعاتی درباره دیگران نیاز داریم
- چگونه مشوق دیگران باشیم
- چگون میتوان با مردم ارتباط برقرار کرد
- چگونه شنونده خوب باشیم
- چگونه میتوان اعتماد دیگران را جلب کرد
- مهم ترین رابطه ی من کدام است
- چگونه میتوان هم به مردم خدمت و هم آن ها را رهبری کرد
«بیشتر مردم، غیر منطقی، غیر معقول و خودمحورانه رفتار میکنند؛ اما در هر حال آنها را دوست بدار.»
درباره جان سی ماکسول (John C. Maxwell):
جان سی ماکسول ( John C.Macwell ) – ( متولد 20 فوریه 1947 میشیگان ) سخنران انگیزشی و نویسنده است. او را خدای رهبری در جهان لقب داده اند و این به دلیل صدها سمینار و سخنرانی و کتابی است که وی درباره روش های موفقیت و رهبری در دنیای تجارت داشته است.
وی کشیش مسیحی بود وسال های زیادی در جایگاه یک کشیش درآمریکا فعالیت می کرد و به مدت ۳۰ سال این شغل را در کلیساهای ایندیانا، اوهایو، کالیفرنیا و فلوریدا بر عهده داشت.
در همان زمان کتاب هايي را عمدتاً با تمرکز بر روی رهبری و مدیریت نوشته است و بعدها تصمیم گرفت تمرکز خود را تنها بر نوشتن و برگزاری سخنراني هایش قرار دهد. او در سراسر دنیا سخنرانی کرده است و سازمان های او به بیش از دو میلیون نفر در سراسر جهان آموزش داده اند و کتابهایش به بیش از ۵۰ زبان ترجمه شده اند.
از برخی آثار معروف ماکسول می توان به عناوینی همچون 21 قانون انکارناپذیر رهبری و 21 ویژگی ضروری رهبران اشاره کرد. میلیون ها نسخه از کتاب های مکسول به فروش رفته، و بعضی از آن ها در فهرست پرفروش ترین های نیویورک تایمز قرار گرفته اند.
دکتر ماکسول با تشکیل موسسه INJOY تلاش می کند تا به رهبران دنیا آموزش دهد چگونه توانمندی های خود ر ا به حداکثر برسانند. او توانسته است در مدت سال ها فعالیت خود بیشترین تاثیر را در سطح بین الملل برای توسعه کار گروهی و رهبری آن داشته باشد؛این رهبران عموما صاحبان کسب و کار و کارآفرینان و موسسین شرکت های تجاری هستند.
جزئیات کتاب صوتی برقراری ارتباطات:
کتاب صوتی برقراری ارتباطات شامل 8 پارت{فصل}است که، مجموع حجم این 8 پارت 106 مگابایت میباشد. این کتاب صوتی در بازه زمانی 113+ دقیقه ارائه شده است که میانگین زمانی هر پارت 17 دقیقه در نظر گرفته شده است.{امیدوار هستیم که از شنیدن این کتاب صوتی نهایت لذت را ببرید.}