چگونه با استفاده از استراتژی های نظامی به عادات بهتر برسیم؟
استراتژی ها برای دستیابی به پیروزی مهم هستند. آنها برای تداوم تلاش های جنگی ضروری هستند زیرا می توان با از استراتژی به بهترین نحو و سریع ترین راه به نتیجه رسید. عواطف جزئی جدایی ناپذیر از کوشش های انسان است؛ اگرچه این موضوع همیشه پذیرفته نشده است احساسات ما را قادر می سازند که در هر لحظه بین ارزش ها و اهداف رقیب یکی را انتخاب کنیم. استراتژی به ما کمک می کنند تا اهداف موقت خود را بسازیم و آنها را به روش های مناسب با یک موقعیت خاص دنبال کنیم. اکنون شاهد یک مقاله زیبا به اسم ( How to Use Military Strategy to Build Better Habits) از جیمز کلیر هستیم.
بسیار مقاله الهام بخشیه مطالعه این اثر زیاد طول نمیکشه، پس از دستش ندین که در طول عمر زندیگتون خیلی مفید براتون واقع میشه.
بیوگرافی جیمز کلیر نویسنده مقاله استراتژی های نظامی برای ایجاد عادات بهتر:
بیشتر مقاله هایی که جیمز کلیر دربارهی آنها مینویسد متعلق به خودش نیستند. ایدههایی هستند که او پس از ساعتها تحقیق بر اساس آنها، نکات مهمی را کشف کرده است. جیمز کلیر به دنبال روشنبینی در تمام زمینهها است، از تاریخ، اقتصاد، زیستشناسی، ریاضیات و فیزیک گرفته تا فلسفه و.. این مقاله هم یک تحقیق دیگر از فرمانده استراتژیست سان تزو و گفته های وی است.
جیمز کلیر (متولد ۲۲ ژانویهی ۱۹۸۶) میلادی و (2 بهمن 1364) شمسی است. وی نویسنده، وبلاگنویس و سخنران مشهور آمریکایی است که نوشتههای کلیر بر موضوعاتی مانند ایجاد عادتهای خوب، دوری از انتخابهای بد، انجام کارهای بیشتر در زمان کمتر و نحوهی ایجاد فرآیندهای بهتر متمرکز است و مهمتر از همه این موضوعات این موضوع است که کلیر در مورد چگونگی پیادهسازی این ایدهها در زندگی روزمره امروزی مینویسد. کلیر نویسندهی یکی از پرفروشترین کتابهای نیویورک تایمز، عادتهای اتمی که فایل صوتیش در وب سایت مارکت ام ال ام قرار داده شده است.
این کتاب بیش از ۸ میلیون نسخه در سراسر جهان فروخته و تاکنون به بیش از ۵۰ زبان همچنین فارسی ترجمه شده است. او علاوه بر نوشتن کتابها و وبلاگنویسی، برای کمپانیها و همایشهای بزرگ و مشهوری نیز سخنرانی کرده است. اصلیترین سوالی که او از طریق کارش بررسی میکند، این است که «چگونه میتوانیم بهتر زندگی کنیم؟». به عبارت دیگر، کلیر قصد دارد ایدههای عالی را پیدا کند و آنها را به گونهای توضیح دهد که به راحتی در زندگی روزمره و امروزی قابل استفاده باشند.
دیگر محصولی که از جیمز کلیر غیر از مقاله عادات بهتر در مارکت ام ال ام منتشر شده:
مقاله استفاده استراتژی های نظامی برای ایجاد عادات بهتر یک پیاده سازی و ایده گرفته شده از فرمانده استراتژیست سان تزو است.
(سان تزو) که بود؟
سان تزو (Sun tzu) فرماندهی جنگاور چینی و یکی از بزرگترین استراتژیستهای دوران باستان است. اسم زمان کودکی وی (سوون وو بود) و بعدها به (سانتزو) معروف شد. وی در سال 544 قبل از میلاد مسیح متولد شد و در 48 سالگی در گذشت. البته بر سر این تاریخها اختلاف نظرهایی وجود دارد. (سانتزو) (پیش از میلاد) در ایالت وو در کشور چین یک ارتش دار بود. وی همدوره با اندیشمند چینی کنفوسیوس بود.
او از یک خاندان نجیبزاده بیزمین بود که در دگرگونیهای تاریخی چین جایگاه خود را از دست دادهبودند. سان تزو برعکس بسیاری از هم رشتههای خود که به آموختن دانش میپرداختند، رو به نبرد و جنگ آورد. او که همیشه در رویای زندگی آرام بود با پایان پیروزی بر چو ناپدید شد.
درباره مقاله استراتژی های نظامی برای ایجاد عادات بهتر:
آموزههای سان تزو از زمینهی جنگ فراتر رفته اند، زیرا تمرکز همه آنها روی پیدا کردن ساده ترین روش ها برای دستیابی به هدفی خاص است. روش های او را میتوان روی همه چیز، از تجارت گرفته تا هدف گذاری و کاهش وزن و ایجاد عادت، اعمال کرد. در این مقاله در مورد چگونگی اجرایی کردن استراتژی های نظامی او روی زندگی روزمره و امروزی بیان شده است.
بهتر شدن صرفا به معنای داشتن اراده و یا اخلاق کاری نیست. این بهتر شدن به داشتن استراتژی مناسب مربوط است. با اینکه معمولا مردم فکر میکنند این کمبود اراده یا عدم تمایل به تغییر است که باعث شکست است. اما تلاش برای ایجاد عادت های خوب در محیط های نامناسب مهم ترین عامل این شکست ها است.
پند های مهم مقاله استراتژی های نظامی برای ایجاد عادات بهتر:
- عادت های خود را در محیطی که اجرا کردن آنها ساده است شروع کنید.
- شرایط را دوباره تعریف کنید. یک مسیری را که به نفع خودتان تمام شود را طراحی کنید.
- زمان زیادی برای پیروزی در نبردهای سخت دارید پس اول به سراغ نبردهای سادهتر بروید.
- هوشمندانه ترین مسیر پیشرفت، مسیری با کمترین دشواری است.
- در نبردهایی که قرار است پیروز شوید، مبارزه کنید.
جزئیات مقاله استراتژی های نظامی برای داشتن عادات بهتر یا ترک عادت های بد:
این مقاله بدون داشتن توضیحات اضافه به اصل مطلب اشاره دارد، اگر جز افرادی هستید که حوصله مطالعه 700 صفحه را ندارید میتوانید چکیده آن را در 7 صفحه با تصویر مطالعه کنید طبق نمونه ای که قرار داده شده، این مقاله استراتژی های نظامی است برای عادات بهتر.
نظامی ها استراتژی های صریح بدون توضیحات اضافه و به اصل مطلب اشاره دارند. به همین علت به سرعت سربازهای تربیت شده، منظم و بسیار حربه ای تر از مردم عادی دارند.