آموزش کامل مدیتیشن پاول مکنا
مدیتیشن چیست و چگونه مدیتیشن کنیم
مدیتیشن از بی ذهنی است.حالتی است از آگاهی بی اندازه خالص.در حالت عادی آگاهی مملو از زباله است,درست مانند آينه ای که با غبار پوشيده شده باشد.ذهن همواره پر است از هياهوی افکار در حال گذر, آرزوها,خاطره ها,هيجان ها همگی در حال عبور هستند,واقعاً که يک هياهوی دائمی در ذهن وجود دارد.
حتی در زمانی که شما در خواب هستيد مغز در حال فعاليت است,به همين دليل است که شما خواب می بينيد.ذهن هنوز در حال فکر کردن است.هنوز اسير نگرانی ها و دل مشغولی هاست.در حال آماده شدن برای فرداست.يک آمادگی پنهانی و مخفيانه برای فردا در حال رخ دادن است.
مزایای مدیتیشن
بر اساس نظریه مرکز ملی پزشکی جایگزین و مکمل، هنوز به طور کامل مشخص نشده است که مدیتیشن چگونه بر سلامت افراد تاثیر می گذارد. این استدلال وجود دارد که مدیتیشن ممکن است فعالیت سیستم عصبی سمپاتیک (که وظیفه آن افزایش ضربان قلب و میزان تنفس در شرایط استرس زا می باشد) را کاهش دهد و در مقابل فعالیت سیستم عصبی پاراسمپاتیک ( که وظیفه آن آهسته کردن ضربان قلب و تنفس است) را تحریک می کند.
اطلاعات علمی موجود نشان می دهد که مدیتیشن ممکن است این مزایای سلامتی را داشته باشد.
آموزش کامل مدیتیشن پاول مکنا
1) پیشگیری از بیماری های قلبی
بر اساس یک بررسی پژوهشی منتشر شده در سال 2004، مدیتیشن ممکن است به افزایش سلامت قلب و کاهش ریسک بیماری های قلبی عروقی کمک کند. این بررسی نشان می دهد که مدیتیشن به کاهش فشار خون و همچنین کاهش استرس روانی کمک می کند.
2) کنترل درد
تعدادی از مطالعات نشان می دهد که مدیتیشن ممکن است به افزایش کنترل درد کمک کند. برای مثال، یک پژوهش منتشر شده در سال 2010 دریافت که تمرین کوتاه مدیتیشن آگاهی به طور قابل توجهی حس درد را کاهش می دهد. پژوهش دیگری در همان سال نشان می دهد که مدیتیشن باعث افزایش ضخامت آن بخش از مغز می شود که شامل تنظیم احساسات و درد می باشد. تحقیق اولی نشان می دهد که مدیتیشن به کاهش درد در افراد مبتلا به بیماری های مزمن از جمله فیبرومیالژیا و کمر درد نیز کمک می کند.
3) حافظه
در یک مطالعه منتشر شده در سال 2009، دانشمندان دریافتند که مدیتیشن با عملکرد وظایف طراحی شده در آزمون حافظه بصری مرتبط می باشد. بر طبق نظر محققان این پژوهش، این یافته ها نشان می دهد که مدیتیشن در درمان از دست دادن حافظه ( مسئله ای رایج در بین افرادی که بیماری آلزایمر دارند) موثر است.
4) افسردگی
پژوهشی آزمایشی منتشر شده در سال 2009 نشان می دهد که مدیتیشن می تواند در بهبود وضع روانی افراد افسرده موثر باشد. دانشمندان در این تحقیق که 28 نفر مبتلا به افسردگی را مورد پژوهش قراردادند، دریافتند که علایم افسردگی در افرادی که ضمن درمان معمولی شان، درمان شناختی ذهن آگاهی (مدیتیشن) نیز انجام می دهند، در مقایسه با افرادی که فقط مراقبت معمولی دارند، بیشتر کاهش می یابد.
در این محصول بیش از 5 ساعت آموزش صوتی گام به گام و اصولی مدیتیشن کردن را برایتان قرار داده ایم.
امیدواریم با این فایل های صوتی روان و با پس زمینه موسیقی ای دلنشین به احساسات عالی که به شما آموزش داده می شود از جمله اعتماد بنفس حس آرامش شجاعت و… برسید و از خودتان بیشتر لذت ببرید.
موفق باشید.