پاول دورف خالق تلگرام در 37مین سالگرد تولدش 10 قانون موفقیت که در زندگی خود به عنوان خط قرمزهای زندگیش رعایت کرده را بیان کرد، این 10 قانون موفقیت را به 2 دسته تقسیم کرد، 3 قانون کم ارزش و 7 قانون با ارزش.
هر فرد بنامی در دنیا که اسم و رسمی برای خود دارد، مانند پاول دورف، برای خود 10 قانون موفقیت دارد، در این مقاله 10 قانون موفقیت پاول دورف خالق تلگرام را برایتان آماده کرده ایم.
اگر میخواهید قوانین موفقیت افراد ثروتمند دیگر را ببینید یا بشنوید بهتون پیشنهاد میکنم کامل ترین پکیج ویژه مجموعه 10 قانون موفقیت را با کلیک روی لینک زیر ببینید.
دانلود کامل ترین مجموعه ۱۰ قانون موفقیت | از 30 فرد ثروتمند
قبل از اینکه بخوایم 10 قانون موفقیت پاول دورف را بررسی کنیم، ابتدا باید به این درک برسیم که چرا باید به 10 قانون موفقیت پاورل دورف گوش بدیم.
انسان ها به طور کلی در دنیا به 4 دسته تقسیم میشوند که به شرح زیر میباشند:
1.بی پول و فقیر:
افرادی که از نظر مادی کاملا فقیر هستن، همیشه هشتشون گروه نهشون هست، درآمدی ندارن، آینده ای ندارن، این افراد هیچ روی خوشی در زندگی ندیدن چون هزینشو نتونستن پرداخت کنن.
2.افراد متوسط:
افرادی که مشغول کار هستن، کار براشون مهم نیست چی باشه، فقط باید مشغول باشن تا بتونن درآمدی داشته باشن، این افراد دستشون تو جیب خودشون هست، درآمدی که دارن کفاف خرج همون ماهشون رو میده.
اگر بخوان چیزی بخرن باید مدت خاصی جلوی خودشون رو بگیرن، هرچی دلشون میخواد رو نخرن تا بتونن با پس اندازی که طی یک مدت جمع میکنن رو باهاش چیزی که میخواستن رو تهیه کنن.
3.افراد پولدار:
پولدارها خودشون به دو دسته تقسیم میشن،
دسته اول:افرادی که خیلی پول دارن، ولی این پول یا بهشون ارث رسیده یا گنج پیدا کردن، در کل اگر این پول رو از دست بدن، دیگه نمیتونن به دستش بیارن، آرامشی در زندگی ندارن، چون فقط به فکر پول خرج کردن هستن.
فقط به فکر عشق و حال هستن، انقدر از زندگی لذت میبرن تا یکروزی فقیر بشن یا بواسطه همین خوش گذرونی ها از دنیا برن
دسته دوم: افرادی که فقط درگیر کار کردن هستن، خیلی هم پول دارن ولی آرامشی ندارن، نمیتونن برای زن و بچهشون وقت بزارن، چون زمان ندارن و فقط باید پول در بیارن این افراد جنبه معنوی زندگیشون صفر هست و کل زندگیشون تنها جنبه مادی داره.
رسالت این افراد تنها جمع کردن پول هست، از پولشون استفاده نمیکنن، میتونن بنز سوار بشن ولی پیکان دارن، میتونن باغ ویلا داشته باشن ولی توی یک خونه 200 متری زندگی میکنن، میتونن بهترین مسفارت هارو برن ولی فقط راه خونه به شرکتشون رو بلدن.
4.دسته چهارم ثروتمندان:
دسته چهارم را اگر بخوهیم به طور خلاصه تعریفشون کنیم، این افراد هم پول دارن هم زندگی، وجه مادی و معنوی در زندگی افراد ثروتمند یکسانه، این افراد از تمام جنبه ها در زندگیشون موفق هستند
حساب بانکی خوب، شغل خوب، آرامش واقعی، پدر خوب، مادر خوب، فرزند خوب، تفریح به موقع، کار به موقع، هیجان، نگرش مثبت، این افراد چرخ زندگیشون کاملا گرد هست و اصلا نمیلنگه.
ثروتمند بودن تعریفش داشتن گنج قارون نیست، افراد ثروتمد یعنی افرادی که از همه لحاظ در زندگیشون موفق هستن. پس خودتان را از افراد ثروتمند، اصلا با فاصله نبینید، شما هم میتوانید در این دسته باشید.
لازمه ورود به این صفحه تعریف قوانین خاص برای زندگی و عمل کردن به آنهاست، اگر میخواهید بدانید افراد ثروتمند چگونه زندگی میکنن، با چه قوانینی میتوانید از پکیج 10 قانون موفقیت استفاده کنید.
زیرا افرادی که در این پکیج، 10 قانون موفقیتشون قرار داره در دسته چهارم، افراد ثروتمند قرار دارند، رازهای خودشون و قانون هایی که در زندگیشون تعریف کردن را حالا میتوانید شما هم استفاده کنید، تا در هر دسته ای قرار دارید به دسته چهارم برسید.
همچنین پاول دورف هم در دسته چهارم قرار داره.
بیوگرافی پاول دورف خالق تلگرام:
پاول دورف در اکتبر ۱۹۸۴ در شهر سن پیترزبورگ در کشور روسیه متولد شد، اما بیشتر دوران کودکی خود را در شهر تورین ایتالیا سپری کرد. پدر پاول دورف والری دورف، زبانشناس بود و در ایتالیا کار میکرد. از نوجوانی علاقه زیادی به تکنولوژی داشت.
او تحصیلات ابتدایی خود را در مدرسه ایتالیایی سپری کرد و بعد از اینکه در سال ۲۰۰۱ به روسیه برگشت، در دانشگاه سن پیترزبورگ شروع به درس خواندن کرد و در سال ۲۰۰۶ در رشته علوم زبان فارغالتحصیل شد.
در سال ۲۰۱۱ پس از انتخابات پارلمانی بحثبرانگیز در روسیه، دولت خواستار حذف صفحات سیاسی مخالفان بر روی وی کی شد و پاول دورف مخالفت کرد. در دسامبر ۲۰۱۳ دورف ۱۲٪ از سهام وی کی را به صاحب بزرگترین شرکت اینترنتی روسی فروخت.
در روز اول آوریل ۲۰۱۴ دورف رسماً از شرکت وی کی استعفا داد. در روز ۱۶ آوریل ۲۰۱۴ دورف عملاً حاضر به انتقال دادههای معترضان اوکراین به سازمان امنیتی روسیه نشد و در عوض بر روی صفحه رسمی وی کی خود پیامی پست کرد که این درخواست غیرقانونی بوده است.
پاول دورف ازدواج نکرده است، او دو فرزند دارد.مادر آنها ، داریا بوندارنکو ، مانند دورف در دانشگاه ایالتی سن پترزبورگ تحصیل کرده است.
تأسیس تلگرام توسط پاول دورف:
در روز ۲۱ آوریل ۲۰۱۴، به عنوان مدیر عامل شرکت وی کی استخدام شد. بعدها دورف ادعا کرد که این شرکت به طور واضحی توسط متحدان ولادیمیر پوتین مورد نفوذ قرار گرفته است.
بعد از آن دورف روسیه را ترک کرد و اظهار داشت که او هیچ برنامه ای برای بازگشت ندارد و گفت این کشور در حال حاضر با کسب و کار اینترنتی سازگار نیست.
پس از خروج از روسیه، او حق شهروندی در سنت کیتس و نویس، جزیره ای در دریای کارائیب را بدست آورد و بعد از آن توانست شرکت بعدی خود، یعنی تلگرام را تأسیس کند.
این شرکت به طور رسمی در برلین تأسیس شد که یک سرویس پیام رسانی رمزگذاری شده میباشد.
اگر علاقه به مطالعه کامل بیوگرافی پاول دورف دارید اینجا کلیک کنید.
پیام پاول دورف و 10 قانون موفقیتش در شب تولد 37 سالگی اش:
در حالی که 37 ساله می شوم ، لیستی از 3 چیز کم ارزش و 7 چیز بیش از حد با ارزش در زندگی را جمع آوری کردم که آنها با شما در میان میگذارم تا شما هم استفاده کنید.
3 موردی که کم ارزش تر از 7 مورد دیگر هست:
1. بخوابید. خواب باعث تقویت ایمنی ، خلاقیت و بهزیستی روانی می شود.
2. طبیعت. طبیعت محیطی است که از نظر بیولوژیکی برای احساس خوب در آن طراحی شده ایم.
3. تنهایی. تنها بودن آزادی ایجاد پیشرفت های معنوی و فکری را می دهد.
7 موردی که بیش از حد باارزش تر است و حتما باید به آنها اهمیت دهید:
1. شهرهای بزرگ. شهرهای بزرگ منابع آلودگی ، جنایت و سر و صدا هستند. دسترسی به منابع آنها خوب است ، اما توصیه می شود در خارج از مرزهای خود زندگی کنید.
2. رستوران ها. رستوران ها کندترین و کم کارآمدترین روش غذا خوردن را ارائه می دهند. آشپزی در خانه به رژیم های سالم تر و کنترل بیشتر روی مواد اولیه اجازه می دهد.
3. هوای گرم. آب و هوای آفتابی می تواند نه تنها یک نگرانی سست ، بلکه خطر ابتلا به سرطان و پیری سریعتر را نیز به همراه داشته باشد. برعکس ، دمای سرد ، روح ، بدن و ذهن را روشن می کند.
4. مد. تلاش بی پایان برای مطابقت با روندهای همیشه در حال تغییر گران و غیر ضروری است. تمرکز بر لباس های راحت زندگی را ساده تر می کند و فضا را برای چیزهای مهم آزاد می کند.
5. املاک و مستغلات. خرید ملک اغلب انتخاب های فرد را محدود می کند و یک سرمایه گذاری مشکوک است. اجاره آزادی بیشتری برای جابجایی و کاوش در مکان های مختلف می دهد.
6- رسانه های اجتماعی جریان بی وقفه آشغال هایی که ذهن ما را از شبکه های اجتماعی به هم می ریزد شادی و خلاقیت ما را کاهش می دهد. قطع ارتباط با این خدمات اینترنتی بهترین کاری است که می توانیم در هر روز انجام دهیم.
7. مشاوره با افراد مشهور. افراد مشهور غالباً در خارج از حوزه تخصص خود مشاوره های بی دلیل می دهند. برای همه موارد مهم در زندگی ، بهتر است به علم سخت و نظرات متخصصان اعتماد کنید.