بیوگرافی ژنرال امین فومنی:
ژنرال امین فومنی در فروردین سال 1384 فعالیت خود را در نتورک شرکت گلدکوئست آغاز کرد و تا روز مرگش در حدود 100 هزار uv در مجموعه ایشان عضو شده اند که بسیاری از افراد مجموعه ژنرال در خارج از کشور فعالیت می کردند که دید و نگرش استاد امین فومنی از همان روزهای نخست به همراه همتای خود : تهران / ایران / جهان بود.
ایشان که با هواپیمای توپولوف برای تفریح و همچنین حضور در جلسه لیدرهای ارمنستان به آنجا عزیمت می کردند در صانحه دلخراش سقوط هواپیما به همراه مادر و دو عزیز دیگرشان جان باختند.
روح شان شاد و یادشان گرامی
مراسم تشیح جنازه ژنرال امین فومنی جمعه 1388/04/27 رأس ساعت ٩:٣٠ در بهشت زهرا برگزار شد در این مراسم استاد حسین غفوریان هم حضور داشتند
این فایل صوتی مربوط به یک جلسه کل سازمان می شه که مرحوم ژنرال امین فومنی برای حضار از خودش، نتورکی که کرده و همچنین خصوصیات سیستم نتورک صحبت می کنه.
اما چیزی که شاید در این کلیپ برای شما عزیزان تازه وارد جای سوال به وجود بیاره، اینه که فالوئر یعنی چی؟!
چون مرحوم ژنرال امین فومنی در این سخنرانی و در اکثر صحبت هاش یکی از لازمه های سقف زدن و موفق شدن در بازاریابی شبکه ای رو فالوئر شدن می دونه.
اما چون خود ژنرال امین فومنی چیز خاصی درباره ی مفهوم فالو و فالوئر نمی گه، تصمیم گرفتم معنی این کلمات رو کمی باز کنم تا ذهن شما باز بشه.
شما کلمه ی فالو رو توی این روزها خیلی می شنوید. مثلا در حوزه ی اینستاگرام و توییتر که معنی اش می شود: دنبال کردن یا دنبال کننده. ولی در نتورک وقتی کسی می گه فالو، معنی اش این نیست. فالو در نتورک یعنی: “بیان حقایق به گونه ای که فرد مقابل متوجه بشه”
جمله رو یکبار دیگه می نویسم تا با دقت کلمه کلمه اش را بخونید و درک کنید: بیان “حقایق” به گونه ای فرد مقابل “متوجه” بشه.
اولین و مهم ترین نکته در این تعریف کلمه ی “حقایق” است. عده ای به اشتباه فکر می کنند که وقتی به کسی می گوییم برو فلانی رو روی سیستم نتورک فالو کن، منظورمان این است که برو گولش بزن! جو گیرش کن و….
ولی کاملا بر عکسه. فالو یعنی اینکه تو حقایق و واقیعیات سیستم رو برای فرد مقابل باز کن تا ذهنش به طور کامل نسبت به نتورک روشن بشه و جای سوال براش نمونه و زاویه دیدش هم تغییر کنه. بله!
البته که اگر فرد مقابل هیچ تاثیری از صحبت های ما نگیره، پس فالو نشده، ولی از طرفی هدف ما گول زدنش نیست. یعنی در کل هدف ما تاثیر گذاری به هر قیمت نیست، تاثیر گذاری از راه بیان حقایق است.
قسمت دوم این تعریف این جمله است: به گونه ای که فرد مقابل متوجه بشه. قطعا من وقتی بخوام نحوه ی گردش شبانه روز رو برای یک کودک 10 ساله توضیح بدم خیلی متفاوت خواهد بود تا بخواهم برای یک جوان دانشجو! و برای هر دوی اینها متفاوت است تا برای یک پیرمرد یا پیرزنی که سواد زیادی ندارند!
در نتورک هم ما نمی توانیم و نباید با همه ی افراد به یک شیوه حرف بزنیم و در نتیجه نمیتوانیم به یک شیوه همه ی آن ها را فالو و حقایق را برایشان روشن کنیم.
فالوئر یک خصوصیت دیگه هم داره: او از ته قلبش حرف می زنه. یعنی تا وقتی در مورد چیزی خودش به اعتقاد کامل نرسیده، به دیگران هم نمی گوید.
یک تصور نادرست دیگه درباره ی فالوئر وجود داره اینه که فالوئر “حتما” باید داد بزنه! البته اگه بتونید داد بزنید خیلی خوبه! حتما انجامش بدید ولی به شرطی که دلی باشه نه ادا در آوردن.
مردم معمولا بیشتر تحت تاثیر سخنرانانی قرار می گیرند که محکم و رسا حرف بزنند نه بی حال و آهسته. ولی مهم تر از همه ی اینها برای مخاطبین، صداقت در گفتاره.
موفق باشید.